CHP'den Fatih Terim Hamlesi! Sorumlular Hakkında Suç Duyurusu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Galatasaray'da Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'ın coronavirüs testlerinin pozitif çıkmasından sonra harekete geçti. Kaya, sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

24.03.2020-11:08 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-10:52) CHP'den Fatih Terim Hamlesi! Sorumlular Hakkında Suç Duyurusu

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını dünya genelinde birçok spor etkinliğini etkilemiş ve neredeyse tüm ligler ertelenmişti. Türkiye Ligi içinde erteleme beklenirken, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) maçları seyircisiz oynatma kararı almış ve 26'ncı hafta maçları seyircisiz oynanmıştı. 

Yaşanan bu gelişmenin ardından özellikle Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, TFF'nin almış olduğu bu kararı eleştirdi. Bu eleştirinin ardından ligdeki birçok isimden de TFF'ye yönelik eleştiriler gelmeye devam etti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından TFF ilk başta alması gereken kararı gecikmeli de olsa aldı. Fakat dün Galatasaray'da yaşanan gelişmeler bu kararın ne kadar geç alındığını gözler önüne serdi. Galatasaray 2. Başknı Abdurrahim Albayrak ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in coronavirüs testlerinin sonucu pozitif çıktı. Bu durum karşısında oklar TFF'ye yöneltilirken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya konuyla ilgili olarak harekete geçti. Kaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Basın açıklaması yaptım, Gençlik ve Spor Bakanına Soru önergesi verdim, tehlikeye dikkat çektim, maçlar ertelensin dedim. TFF Bşk. Nihat Özdemir, 'Maçlar ertelenmeyecek seyircisiz oynanacak' dedi. Sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacağım." dedi. Kaya paylaşımında ise 'Fatih Terim' ve 'TFFistifa' etkiletlerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal