CHP'den Afrin Operasyonuna Sert Eleştiri!

Afrin harekatı hakkında konuşma yapan CHP'li Öztürk Yılmaz, Türkiye'nin darbe alacağı bir alana girmemesi gerektiğini ifade etti.

16.01.2018-09:53 - (Son Güncelleme: 16.01.2018-09:48) CHP'den Afrin Operasyonuna Sert Eleştiri!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, TBMM'de dgerçekleştirdiği basın toplantısında Türkiye'nin öilerleyen günlerde başlatmayı düşündüğü Afrin harekatı hakkında konuşma yaptı.

Yılmaz, "Afrin'e bir operasyon yapılmalı mı?" sorusu üzerine, Türkiye'nin, şu anda her zamandan daha fazla dikkatli olması, burada bir tuzağa çekilmemesi, çatışma alanına sürüklenmemesi gerektiğini belirtti. Yılmaz, "Türkiye orada terör örgütleriyle boğuşturulursa içeride de bazı olaylar çıkabilir. Çok dikkatli karar almak lazım." açıklamasını yaptı.

Yılmaz, bir gazetecinin "Operasyon son seçenek mi olmalı ya da hiç mi düşünülmemeli?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

"Çok dikkatli olunmalı, Türkiye bir tuzağın içine çekiliyor. Başkalarının hesabı var. Türkiye başkalarının hesabıyla ve kendi yanlış adımlarıyla darbe alacağı bir alana girmemeli. Dikkatli olmak zorundayız. Afrin ve diğer alanlarda da başka hesaplar dönüyor, başka ülkelerin hesabı var. Bunu da dikkatle görmeliyiz, buna yönelik sağduyulu bir karar almalıyız. Oradaki olaylarla, içerimizdeki olabilecek olayları ayrı düşünmemek lazım."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal