CHP'den Aday Gösterilmeyen Bodrum Belediye Başkanı Başkanı Mehmet Kocadon, DP'ye Geçti

CHP'de aday tespit etme krizi büyüyerek devam ediyor. Son olarak aday gösterilmeyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, DP'ye geçti.

09.02.2019-15:25 - (Son Güncelleme: 09.02.2019-15:18) CHP'den Aday Gösterilmeyen Bodrum Belediye Başkanı Başkanı Mehmet Kocadon, DP'ye Geçti

CHP'de adaylık çekişmesinin meydana getirdiği dalgalanma durmuyor. Marmaris'te Ali Acar, tekrar belediye başkan adayı gösterilmedi. Acar, rotayı DSP'ye döndürerek, bu partiden Marmaris Belediye Başkan adayı olacağını ifade etti.

Bodrum'da ise Mehmet Kocadon, tekrar aday gösterilmedi. Kocadon'un ne yapacağı ise merak konusuydu.

DP'DEN MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLACAK

Bodrum'un mevcut Belediye Başkanı Kocadon'un, 31 Mart yerel seçimlerinde Demokrat Parti'den (DP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı meydana çıktı.

Kocadon, "Şu anda verilmiş bir kararım yok fakat adaylık başvurusu için de siyasette uzun sayılacak bir zaman var." dedi.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ise “Kocadon arkadaşımızdır. Kendisiyle görüşüyoruz, görüşmeyi sürdüreceğiz.” açıklamasını gerçekleştirdi.

Mehmet Kocadon, 2009'daki yerel seçimlerde DP'den aday olmuş ve seçimi kazanmıştı. Seçim ardından CHP'ye katılmıştı.

İKİ CHP'Lİ FARKLI PARTİLERDEN ADAY OLACAK

Bu kararla iki CHP'li Ali Acar ve Mehmet Kocadon, farklı partilerden seçime girecek.

CHP'den tekrar aday gösterilmeyen Marmaris Belediye Başkanı Acar, koltuğu için DSP'den seçime girecek, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise DP'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal