CHP'de Yumruk Yumruğa Kavga

CHP’de milletvekili aday listesi açıklandıktan sonra kriz bir türlü bitmiyor. CHP’li aday, milletvekili adayı olarak gösterildiği ili beğenmeyince parti yöneticisin odasını bastı ve yumruklarla saldırdı.

24.05.2018-11:41 - (Son Güncelleme: 24.05.2018-12:24)

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili Tuncay Özkan'ın ilk milletvekili aday listesinde kendisini İzmir yerine İstanbul'dan aday listesini yazan Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın genel merkezdeki odasını basarak yumrukla saldırdığı öne sürüldü. Bu yaşanan kavga sonrasında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun listeyi tekrar değiştirdiği iddia edildi.

CHP'de geçen pazar günü milletvekili aday listeleri son şeklini almadan büyük bir kavga yaşandığı ileri sürüldü. Akşam gazetesini yaptığı habere, düzenlenen listelerde İzmir’den İstanbul’a kaydırıldığını öğrenen İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın odasını bastı. Sözlü tartışmanın ardından Özkan, Tezcan'a yumruk salladı, görevlilerin araya girmesi ile kavga önlendi. Ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanına giden vekil Özkan, listeye rötuş yaptırarak tekrar İzmir aday listesine yazıldı.

ODASINI BASTI, YUMRUK SALLADI İDDİASI

Cumhuriyet Halk Partisi koridorlarındaki meydana geldiği ileri sürülen kavga şöyle gelişti:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çevrelerinde çalışmalarını tamamlayıp rapor düzenleyen komisyon üyeleriyle yaptığı toplantının sonrasında listeye son halini verdi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan milletvekili aday listesini birlikte şekillendirdi. Parti Meclisi (PM) seçimlerinde delegelerden büyük destek gören İzmir vekili Tuncay Özkan ani bir kararla İzmir’den İstanbul’a kaydırıldı. PM toplantısı için Genel Merkez’de hazır bulunan Milletvekili Özkan bunu öğrenince çok öfkelendi. Genel Başkan Yardımcısı Tezcan’ın odasına giren Özkan, neden İstanbul’a kaydırıldığını sorduktan sonra ağır küfürler etmeye başladı. Bülent Tezcan ise, “Sizi İzmir İl Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu istemiyor” cevabını verdi. Bu cevap üzerine Tuncay Özkan, Bülent Tezcan’a yumruk salladı. İkilinin kavgası merkezde bulunan güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle bitti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal