CHP'de Kriz Derinleşiyor! Kılıçdaroğlu İnce İle Miting Yapmayacak

CHP’de İnce’nin aday gösterilmesinden sular iç kriz daha da derinleşti. CHP içerisinde büyüyen krizde taraflar kartlarını daha açık oynamaya başladı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bir hamle daha geldi.

31.05.2018-21:12 - (Son Güncelleme: 31.05.2018-21:13)

CHP içerisinde liderlik krizi gün geçtikçe büyüyor. Muharrem İnce’nin adaylığının açıklanmasının sonrasında bu kriz daha fazla ayyuka çıktı. CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, aday gösterildikten sonra CHP içerisinde rüzgarı arkasına alan İnce, cumhurbaşkanlığı seçimleri kazanamadıktan sonra CHP’nin yeni genel başkanı olarak görülmeye başlandı.

Kemal Kılıçdaroğlu bu tür bir durumla karışılacağını biliyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun daha önceden İnce ile beraber 10 miting yapacağı açıklanmıştı. Bugün ise beraber gerçekleştirilecek mitinglerin iptal edildiği açıklandı. Bu gelişmenin sonrasında Ankara kulisleri birden hareketlenmeye başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘artık yorulduğu ve bu işleri bırakacağı’ da konuşulanlar arasında.

Milletvekili aday listeleri açıklandıktan sonra birçok istifa ile uğraşmak zorunda kalan CHP, Eren Erdem’in itirafçı olarak açıklama yapmasından sonra krizler zincirine bir yenisi eklenmişti. İç kaos içerisinde 24 Haziran seçimlerine hazırlanan CHP, seçmenin gözünde az olan prestijini de kaybetti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal