CHP'de Cuma Günü 300 Adayın İsmi Açıklanacak!

CHP'de 30 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek Parti Meclisi toplantısında, 300'e yakın belediye başkan adayının adı duyurulacak.

21.11.2018-13:01 - (Son Güncelleme: 21.11.2018-14:33)

CHP'de, 30 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek Parti Meclisi toplantısında, 300'e yakın belediye başkan adayının adı duyurulacak. Türkiye'nin büyük şehirlerindeki adaylarını aralık ayı bitmeden açıklamayı düşünen CHP, Ankara'da başta Mansur Yavaş olmak üzere bazı kişiler üstünde görüşmeler yapıyor. CHP, özel önem verdiği İstanbul'la alakalı çalışmalarını da kısa zamanda sonlandırarak sürpriz bir adayla insanların önüne çıkmayı düşünüyor.

CHP, 300 BELEDİYE BAŞKAN ADAYININ İSMİNİ AÇIKLAYACAK

24 Ekim'de 105, 14 Kasım'da ise 147 adayın adı kamuoyuna açıklayan CHP PM, 30 Kasım'da yapacağı görüşmede bu kez 300'e yakın belediye başkanının adını açıklayacak. İsimlerin duyurulduğu "üçüncü toplantı" olma özelliği taşıyan PM'de çok sayıda ilçe ile bazı büyükşehir ve il belediye başkan adayları da tespit edilmiş olacak.

Bugüne dek duyurulan adaylar içinde 1 büyükşehir, 10 il belediye başkan adayı yer alıyor.

ANKARA'DA MANSUR YAVAŞ'IN İSMİ KONUŞULUYOR

İstanbul, Ankara ve İzmir'in de içinde olduğu çok sayıda ilde "eğilim yoklaması"yla adayların tespit edilmesi görüşü ağırlık kazanan CHP'de, parti örgütlerinden gelen görüşler ve anketler de adayların netleşmesinde etkili oluyor.

Türkiye'nin büyük şehirlerindeki adaylarını aralık ayı sonlanmadan duyurmayı düşünen CHP, Ankara'da başta Mansur Yavaş olmak üzere bazı isimler üstünde görüşmeler yapıyor.

İSTANBUL'DA SÜRPRİZ ADAY

CHP, özel önem verdiği İstanbul'la alakalı çalışmalarını da kısa zamanda sonlandırarak sürpriz bir adayla halkın önüne çıkmayı düşünüyor.

Bu çerçevede, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, "eğilim yoklamasından çıkması halinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacağını" duyurması ve geçen günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan randevu istemesi dikkati çekti.

İnce'nin Kılıçdaroğlu ile gerçekleştireceği görüşmenin sonrasında İstanbul için harekete geçebileceği söyleniyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal