CHP'de Büyük Kriz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun il ve ilçe başkanlıklarına gönderdiği genelde, parti içinde ayaklanma başlattı.

12.10.2018-07:50 - (Son Güncelleme: 12.10.2018-07:40) CHP'de Büyük Kriz
CHP yine karıştı! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun il ve ilçe başkanlıklarına gönderdiği genelde, parti içinde ayaklanma başlattı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, CHP üyesi olmayanların aday adaylık başvurusunun kabul edilmesi istedi. Bu genelgenin yayınlanmasından sonra Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe gibi ilçelerde mahalle temsilcilerinin imzalarıyla “eğilim yoklaması” isteğinde bulunuldu. İlçeler “CHP’nin adaylarını CHP’liler belirlesin” şeklinde bir ayaklanma ve isyan başlattı. Bu ayaklanmanın diğer ilçelere de sıçaraması bekleniyor. CHP’liler CHP’li olmayan bir adaya onay vermek istemiyor.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, aday adaylıklarını açıklayan Akif Hamzaçebi, Mahmut Tanal ve Gürsel Tekin’e rağmen İstanbul ve Ankara’ya parti üyesi olmayan bir aday düşünüyor. İstanbul’da HDP Ankara’da da İP’yle ittifak yapacağı konuşulan CHP’nin tepki çekmeyecek adaylar üzerinde yoğunlaştığı ise konuşulanlar arasında...

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal