CHP Yine Karıştı

CHP'li Müslim Sarı, kendisini İş Bankası yönetimine atayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na isyan etti.

10.12.2018-10:57 - (Son Güncelleme: 10.12.2018-10:49) CHP Yine Karıştı

CHP yine karıştı. Son zamanlarda yaşaanan olayların ardı arkası kesilmiyor. Yeni bir kriz daha yaşandı. İşte detaylar...

CHP'li Müslim Sarı, kendisini İş Bankası yönetimine atayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na isyan etti. Sarı, Kılıçdaroğlu'nun Cumhuriyet Halk Partisi (CHP( kontenjanından İş Bankası yönetimine atadığı 4 Yönetim Kurulu üyesinden biriydi. CHP Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 2015 yılı genel seçimlerinde milletvekili listesine almadığı Müslim Sarı'yı geçim sıkıntısı çektiği gerekçesiyle İş Bankası Yönetim Kurulu üyeliğine atadığı ortaya çıktı.

İş Bankası'ndan yıllık 1 milyon lira civarında huzur hakkı alan Müslim Sarı'ya makam arabası, Ankara ve İstabul'da makam odası tahsis edildi. Ekonomik olarak rahat bir dönemden geçen Müslim Sarı, bir süre sonra kendisini İş Bankası yönetimine atayan Başkan Kılıçdaroğlu'na isyan etti. Genel başkan adaylığı için nabız yoklayan Müslim Sarı, CHP'nin son kurultayında PM'nin yedek üyeliğine seçildi. CHP'de istifalar nedeniyle boşalan PM'ye yedekten giren Müslim Sarı'nın aynı zamanda İş Bankası Yönetim Kurulu üyesi olması partide iplerin kopmasına neden oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal