CHP ve İYİ Parti İttifakı'na Tepkiler Devam Ediyor

Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener 21 ilde ittifak yapacaklarını açıklamasından sonra CHP'de ittifaka ilk tepki Balıkesir'den geldi.

14.12.2018-08:13 - (Son Güncelleme: 14.12.2018-08:06) CHP ve İYİ Parti İttifakı'na Tepkiler Devam Ediyor

CHP ve İYİ Parti'nin ittifakına tepkiler devam ediyor. Bu kez tepki partililerden. İşte detaylar... Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener 21 ilde ittifak yapacaklarını açıklamasından sonra CHP'de ittifaka ilk tepki Balıkesir'den geldi. CHP’nin Balıkesir adayını geri çekmesi, partilileri ayaklandırdı. Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, “Adayımız yoksa biz de yokuz” açıklamasını yaptı.

CHP'nin Balıkesir adayı milletvekili Ahmet Akın'ın adaylığını geri çekilmesi ve İyi Parti'nin adayı milletvekili İsmail Ok'un ortak aday olarak belirlenmesi, CHP'nin Balıkesir İl Teşkilatı'nı ayaklandırdı.

"KEMAL İSTİFA" SESLERİ

CHP ve İYİ Pati ittifak kararının açıklanmasından sonra Balıkesir CHP İl Başkanlığı'ndan atılan "Tüm üyelerimizi il başkanlığımıza bekliyoruz" mesajı üzerine partililer İl Başkanlığı'nda bir araya geldi. Karara tepki gösteren bir grup partili, "Kemal istifa" sloganları attı.

Partililer, "İyi Parti'nin adayına oy vermeyiz. Biz kendi adayımızı istiyoruz" diyerek genel merkezin ittifak kararından geri dönmesini istediklerini belirtti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal