CHP Sanatçıları Rahat Bırakmıyor

CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan sonra Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek Hatay’a Mehmetçiğe moral ziyaretine giden sanatçılar için oldukça ağır sözler kullandı.

10.04.2018-09:03 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-08:55) CHP Sanatçıları Rahat Bırakmıyor

TSK'nın Afrin’de gerçekleştirdiği başarılı operasyonlardan rahatsız olan CHP, ağza alınmayacak ifadeler kullanmaktan geri durmuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zeytin Dalı Operasyonu’nu başarı ile yürüten Mehmetçiğe moral vermek için sanatçılarla gittiği Hatay'daki karakol ziyaretinden sonra CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sanatçılara yaptığı 'Rezil güruh' ifadelerine bir yenisi daha geldi.

Bu defa CHP'nin hedefinde, Hatay’daki Mehmetçiğe moral ziyareti gerçekleştiren sanatçı dostlarını program yaptığı televizyonda savunan, Kılıçdaroğlu'na da karşı çıkan ünlü sanatçı Mustafa Keser vardı.

CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, ortalama 50 kişiden oluşan CHP üyesi ile Mustafa Keser'in Göktürk'teki restoranına giderek siyah çelenk koydu.

Burada gerçekleştirdiği basın açıklamasında sanatçılar hakkında ağza alınmayacak ifadeler kullanana Akçiçek, başta Mustafa Keser olmak üzere diğer ünlü isimler Deniz Seki, Hülya Koçyiğit, Yavuz Bingöl ve İbrahimTatlıses hakkında aşağılayıcı, hakaret içeren sözlerde bulundu. Yanındaki CHP üyeleri de alkışlarla Akçiçek'e destek çıktı.

Çirkin protestonun ardından basın mensuplarına açıklama yapan Mustafa Keser ise televizyonda söylediği sözlerinin ifadelerin olduğunu fakat içerisinden belirli kelimelerin alınıp algı oluşturulduğuna vurgu yaptı. Keser şöyle konuştu: ‘Hiçbir siyasi partiye üye değilim, siyasetle alakam yok. Burada olan bir konserimden dolayı o gün arkadaşlarımla Hatay'a gidemedim ve onlara yapılan hakaretlere de göz yumamam. Biz müzisyen insanlarız, kimseyle bir problemimiz olmaz, kimseye hakaret etmeyiz. Musikimiz ile bizler aşkı, hüznü, sevinci, acıyı paylaşırız.’

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal