CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce Cevabı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ile yedikleri yemek hakkında açıklamalar yaptı. Kılıçdaroğlu, "Bu iki aile arasında özel bir yemekti. Orada konuşulanların dışarıda dillendirilmesini doğru bulmuyorum" dedi.

04.07.2018-09:14 - (Son Güncelleme: 04.07.2018-09:06) CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce Cevabı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile önceki akşam görüştüğü yemekte konuşulanların dışarıda anlatılmasını doğru bulmadığını söyleyerek, "Bu görüşmeyi yaparken medyadan uzak kalmasına büyük hassasiyet gösterdik... Güzel bir yemeğimiz geçti. Bu iki aile içinde özel bir yemek. O özel yemekte konuşulanların dışarıda anlatılmasını doğru bulmuyorum. Nokta" dedi.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun Milliyet'in sorularına verdiği yanıtlardan öne çıkan konular:

Dün akşam Muharrem İnce ile bir yemekte görüştünüz. Sizin tarafınızdan bu nasıl bir yemekti?

Muharrem Bey cumhurbaşkanlığı adaylığında sıkı bir çalışma yaptı. Zaman zaman eşi de bu sıkı çalışmaya dahil oldu. Ardından ben eşimle beraber, Muharrem Bey ile eşini birlikte bir yemeğe davet ettik. Hem o yemek sofrasında o yorgunluğu gidermek, hem sohbet etmek bakımından.

"MEDYADAN UZAK OLSUN İSTEDİK"

Bu görüşmeyi yaparken de medyadan uzak kalmasına büyük ilgi gösterdik. Otele girişi çıkışı da bu kapsamda değerlendirdik. Öyle olması daha doğru, daha şık olur diye. Bu sebeple burada hatıralardan söz edildi. Adaylık döneminde meydana gelenler, problemler, yaptığı çalışmalar... Bazen geçmişe gittik, bürokrasideki senelerimizi, onun öğretmenlik, benim maliye bakanlığındaki senelerimizi, yaşadığımız renkli hatıraları anlattık. Güzel bir yemek geçti.

YAPILAN DOĞRU DEĞİL

Bu sabah Muharrem İnce'nin açıklamalarını duyunca yemeği farklı değerlendirdiniz mi?

Az önce de söyledim. Bu iki aile arasında özel bir yemek. O özel yemekte söylenenlerin dışarıda konuşulmasını doğru bulmuyorum. Nokta.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal