CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Sert Çıkan Öztürk Yılmaz İkinci Defa Disipline Sevk Edildi

Türkçe ezan açıklaması ile gündeme gelen CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz'a bir darbe daha. Kılıçdaroğlu için, "Ne yaparsan yap, istifa etmiyorum. Tarih seni yargılayacak" diyen Yılmaz, ikinci defa disipline sevk edildi.

12.11.2018-11:30 - (Son Güncelleme: 12.11.2018-11:31) CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Sert Çıkan Öztürk Yılmaz İkinci Defa Disipline Sevk Edildi

CHP Milletvekili Öztürk Yılmaz, kesin ihraç istemi ile ikinci defa Grup Disiplin Kuruluna gönderildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi için 'Ne yaparsan yap, istifa etmiyorum. Tarih seni yargılayacak' diyen Ardahan milletvekili Öztürk Yılmaz hakkında 'Kendisi disipline sevk edildi, yorum yapmam doğru olmaz' sözlerini kullanmıştı.

CHP TBMM Grup Yönetim Kurulu bugün gerçekleştirdiği toplantıda; Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz’ın “Partide aldıkları vazife ve sorumlulukla ve üyelikle uyuşmayan tutum ve davranışlarda bulunmak” ile “Partinin temel ilkelerine aykırı siyasal çalışmalara ve eylemlere katkıda bulunmak” fiileri sebebi ile “Gruptan kesin çıkarma cezası” ile tedbirli olarak cezalandırılması istemi ile Grup Disiplin Kurulu’na verilmesine karar verdi. Karar oy birliğiyle verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal