CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Saldıran Osman Sarıgün, AK Parti'den İhraç Edilecek

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran şahısla alakalı önemli bir açıklama geldi. Çelik, Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün'ün AK Parti üyesi olduğunu ve kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiğini söyledi.

22.04.2019-11:08 - (Son Güncelleme: 22.04.2019-11:45) CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Saldıran Osman Sarıgün, AK Parti'den İhraç Edilecek

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırıyla alakalı olarak önemli açıklamalar yaptı.

Çelik, Kılıçdaroğlu'na yumruk attığı görüntülere yansıyan ve bu sabah yakalanan Osman Sarıgün'ün AK Parti üyesi olduğunu ve kesin ihraç istemi ile disipline sevk edildiğini duyurdu.

Ömer Çelik'in açıklamaları şu şekilde:

"Sayın Kılıçdaroğlu’na saldıranlar içerisinde adı geçen Osman Sarıgün’ün partimiz üyesi olduğu görülmüştür. Ankara İl Yönetim Kurulumuz, Osman Sarıgün’ün Kesin İhraç talebiyle tedbirli olarak İl Disiplin Kurulu’na sevkine karar vermiştir.

AK Parti şiddetin her türlüsüne karşıdır. İlkelerimiz, şiddeti kesinlikle reddetmektedir. Demokratik siyasette şiddete yer yoktur."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal