CHP Lideri Kılıçdaroğlu İYİ Parti ile İttifaka Yeşil Işık Yaktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilerin sorduğu bir soru ardından İYİ Parti ile ittifaka yeşil ışık yaktı. Kılıçdaroğlu, "Ankara, İstanbul, Adana, Mersin her tarafta güzel şeyler olacak" dedi.

01.12.2018-19:07 - (Son Güncelleme: 01.12.2018-19:18)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Yeni Mahalle Belediyesi tarafından inşa edilen yüzme havuzunun açılışına katıldı. Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerde İYİ Parti ile ittifak yapılıp yapılmayacağı doğrultusundaki bir soruya, "Ankara, İstanbul, Adana, Mersin her tarafta güzel şeyler olacak. Demokrasiyi yerelde halka göstereceğiz. Herkes mutlu olsun" yanıtını verdi.

KILIÇDAROĞLU, YÜZME HAVUZUNUN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Yeni Mahalle Belediyesi tarafından Şentepe Mahallesi'ne inşa edilen yüzme havuzu ve sosyal tesislerin açılışını gerçekleştirdi. Ergenekon davalarında yargılanan Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın ismi verilen havuzun açılışına, Kılıçdaroğlu'nun haricinde, TBMM Başkan Vekili CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ismi yüzme havuzu ve spor kompleksine verilen Prof. Dr. Mehmet Haberal ve bazı CHP'li milletvekilleri katıldı.

"HER YERDE GÜZEL ŞEYLER OLACAK"

Kılıçdaroğlu, törenin sonrasında gazetecilerin yerel seçimler ile alakalı ittifak görüşmeleriyle ilgili sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, "Ankara ve bazı kentlerde ortak aday çıkaracak mısınız?" doğrultusundaki soruya, "Ankara, İstanbul, Adana, Mersin her tarafta güzel şeyler olacak. Demokrasiyi yerelde halka göstereceğiz. Herkes mutlu olsun" diye yanıt verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal