CHP Lideri Kılıçdaroğlu Bildiğiniz Gibi: Türkiye Seneye Aç Kalacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Trakya'da Tarım Buluşması'nda konuştu. Hükumeti eleştiren Kılıçdaroğlu, "Türkiye önümüzdeki sene açlıkla karşı karşıya kalırsa hiç şaşırmayın" dedi.

20.09.2018-15:41 - (Son Güncelleme: 20.09.2018-15:36) CHP Lideri Kılıçdaroğlu Bildiğiniz Gibi: Türkiye Seneye Aç Kalacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde tarımdaki problemlerin ve çözümlerin konuşulduğu Trakya'da Tarım Buluşması görüşmesine katıldı.

Sivil toplum örgütü üyeleri ve çiftçilerle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, çiftçilere gerektiği kadar yardım edilmediğini öne sürdüğü konuşmasında "oy vermeyin" talebi yaparak "Türkiye önümüzdeki sene açlıkla karşı karşıya gelebilir." dedi.

TÜRKİYE ÖNÜMÜZDEKİ YIL AÇLIKLA KARŞI KARŞIYA'

Bütün çiftçi kardeşlerine hitep ettiğini söyleyen Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

"Gerçekten komik fakat sanki Türkiye'de tüm araziler ekiliyor, ekilecek bir metrekarelik arazi kalmadı gittiler Sudan'dan 7 milyon 805 bin dönüm yer aldılar. Kanola ekeceklermiş, Türkiye'ye daha ucuz gelecekmiş. Bir ülke kendi çiftçisiyle rekabet eder mi? Senin ne işin var Sudan'da, ekeceksen Türkiye var, ver parayı eksin. Türkiye'deki çiftçi önemli değil, onun oyu çantada keklik zannediyor. Bu oyuna gelmeyin, gelirseniz yarına topraklarınız kalmaz. Türkiye önümüzdeki sene açlıkla karşı karşıya gelirse hiç şaşmasın."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal