CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu Açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti kuracağı iddia edilen Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan hakkında açıklamalar yaptı. Kılıçdaroğlu, Gül ve Davutoğlu ile görüştüğünü, Babacan ile ilişkisi olmadığını söyledi.

16.05.2019-11:01 - (Son Güncelleme: 16.05.2019-17:12)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son günlerde yeni parti kuracağı öne sürülen Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'la alakalı canlı yayında önemli açıklamalar yaptı.

Kılıçdaroğlu, Fox Tv'de katıldığı programda gündeme dair açıklamalar yaptı, soruları cevapladı.

Kılıçdaroğlu, Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iptal ederken aynı zarfta oy verilen diğer üç seçimi (ilçe başkanlığı, İBB Meclisi ve muhtarlık) iptal etmemesini eleştirdi ve Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan ile ilişkisine yönelik de şunları kaydetti:

DAVUTOĞLU'YLA DEFALARCA GÖRÜŞTÜK

"Benim insanlarla ilişkilerim iyidir. Devlete hizmet veren herkese saygı duyarım. A partisi ile B partisi ile görüşürüm. Düşüncelerim farklı olabilir fakat saygı duyarım. Abdullah Gül tarafsızlığını koruyan bir Cumhurbaşkanıydı. Kendisiyle arada görüşürdüm. Davutoğlu'yla da defalarca Türkiye'nin problemlerini konultuk. Babacan'la herhangi bir ilişkim olmadı."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal