CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Konuşma Yaparken Elektrikler Kesildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Antalya'nın Manavgat ilçesinde kanaat liderleri, muhtarlar, STK üyeleri ve turizmcilerle buluştu. Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında sık sık elektrik kesilmesi sebebiyle zor anlar yaşandı.

09.06.2018-16:48 - (Son Güncelleme: 09.06.2018-17:26)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'nın Manavgat ilçesinde kanaat liderleri, muhtarlar, STK üyeleri ve turizmcilerle bir araya geldiği programda sık sık elektriğin kesilmesi üstüne, "Sesimizi sözümüzü kesemeyecekler. Hiç kimse Cumhuriyet Halk Partisini diğer partiler gibi sanmasın" dedi.

ELEKTRİK 10 KEZ KESİLDİ

Alanya'da kanaat önderleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve turizmcilerle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ardından Manavgat ilçesine gitti. Kılıçdaroğlu, Manavgat Belediyesi Kültür Merkezi'nde de kanaat önderleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve turizmcilerle bir araya geldi. Toplantı öncesi ve Kılıçdaroğlu'nun konuşması esnasında salonda yaklaşık 10 defa elektrik gitti.

"SESİMİZİ SÖZÜMÜZÜ KESEMEYECEKLER"

Kısa zamanlı elektrik kesintilerinin sonrasında kürsüye gelen Kılıçdaroğlu'nun konuşması esnasında da elektrik kesintileri sürdü. Sık sık olan kesintisi sebebiyle zor dakikalar yaşayan Kılıçdaroğlu, "Sesimizi sözümüzü kesemeyecekler. Hiç kimse Cumhuriyet Halk Partisi'ni diğer partiler gibi zannetmesin. Cumhuriyet Partisi'nin aslında Kuvayi Milliye vardır. Yedi cihana pabuç bırakmayan bu parti bugünün asalaklarına asla pabuç bırakmaz. Demokrasisi gelişmiş bir devlet istiyorum. Kadın erkek eşitliği, yargı bağımsızlığı talep ediyorum. Medya özgürlüğü diliyorum" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal