CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu belediye binasında resmi törenle karşılandı.

05.07.2019-12:20 - (Son Güncelleme: 05.07.2019-12:16)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu İBB'nin Saraçhane'deki başkanlık binasının önünde tören mangasıyla karşıladı.

Mangayı selamlayan Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbay, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile beraber başkanlık binasına geçti. Binanın girişinde İBB Şeref Defteri'ni imzalayan Kılıçdaroğlu, "Sayın Ekrem İmamoğlu, kazandığı İstanbul seçimini bir hizmet yarışına döndürecek. İmamoğlu'na inanıyor ve güveniyoruz. Dualarımız ve başarı dileklerimiz O'nunla" satırlarını yazdı.

"MAHCUP OLMAYACAKSINIZ"

Kılıçdaroğlu ve yanındaki heyet daha sonra başkanlık makamına geçti. Kılıçdaroğlu başarısından sebeple İmamoğlu'nu tebrik etti. İmamoğlu da "Mahçup olmayacaksınız" dedi. Sonrasında İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na İSMEK kursiyerlerinin yaptığı bir İstanbul resmi ile Samsun ziyaretinde tanıştığı ilkokul mezunu bir ressamın yaptığı üstünde Kılıçdaroğlu, İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in kara kalemle çizilmiş resimlerinin olduğu tabloyu hediye etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da üstünde İstanbul simgelerinin olduğu bir vazo ve çiçek armağan etti.

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun basına kapalı devam eden görüşmesinin sonrasında açıklama yapması bekleniyor. İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu daha sonra Çatalca'nın Örencik, Ormanlı, Karamandere ve Aydınlar köylerini ziyaret edecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal