CHP Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Olcay Kaya İstifa Etti

CHP Kırklareli İl Başkanı Yardımcısı Olcay Kaya ve Pehlivanköy İlçe Başkanı Hicran Pektaş'ın da içlerinde olduğu il ve ilçe yönetim kurulu üyesi 17 kişi partideki görevlerinden istifa etti.

27.07.2019-13:30 - (Son Güncelleme: 27.07.2019-13:56) CHP Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Olcay Kaya İstifa Etti

İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, paylaştığı yazılı açıklamada, il ve ilçe teşkilatlarında istifalar olduğunu ifade etti.

Partinin İl Başkan Yardımcısı Olcay Kaya ile yönetim kurulu üyesi Şerif Kaya, Sezai Mutluer, Osman Gönül, Hayri Arslan, Yücel Erkal, Hacer Efe, Cansu Uçar Çelikbiz, Necmi Arda ve Sevim Karasalih'in il yönetimindeki vazifelerinden istifa ettiğini söyleyen Çobancık, istifa dilekçelerinin CHP Kırklareli İl Başkanlığına verildiğini söyledi.

Açıklamasında, CHP Pehlivanköy ilçe teşkilatında da istifaların olduğunu söyleyen Çobancık, ilçe başkanı Hicran Pektaş ve yönetim kurulu üyesi 7 kişinin istifa ettiğini kaydetti. Çobancık, açıklamasında şu sözleri kullandı:

"CHP Kırklareli İl Yönetim Kurulunun 10 üyesi, Pehlivanköy İlçe Başkan Hicran Pektaş'ın da içlerinde olduğu 7 Yönetim Kurulu üyesi bugün itibari ile görevlerinden istifa etmiştir. İstifa eden yönetim kurulu üyelerimize, bu güne dek gösterdikleri emek ve özverileri için teşekkür ediyorum. Pehlivanköy İlçe Başkanlığı ve yeni ilçe yönetim kurulunun kurulması için bir an evvel gerekli çalışmalar yapılacaktır."

Öte taraftam dün CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin'in de içlerinde olduğu yönetim kurulu üyesi 8 kişi partideki görevlerinden istifa etmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal