CHP Karıştı! Vekillerden Kılıçdaroğlu'na İstifa Çağrısı

24 Haziran seçim sonuçlarının belli olmasının ardından CHP'de tartışmalar başladı. Aralarında milletvekillerinin de olduğu isimler Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yaptı.

26.06.2018-15:44 - (Son Güncelleme: 26.06.2018-15:38) CHP Karıştı! Vekillerden Kılıçdaroğlu'na İstifa Çağrısı

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimlerinde elde edilen sonuçlar, CHP'de tartışılmaya başlandı.

Bu çerçevede, CHP'nin 41 sene ardından Elazığ'dan çıkardığı ilk milletvekili olan Gürsel Erol başta olmak üzere, eski Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger ve 26. Dönem Milletvekilleri Necati Yılmaz, Gaye Usluer, Namık Havutça ve Eren Erdem sosyal medya profillerinden partilerinin elde ettiği sonuçlara tepki gösterdi.

"DERHAL İSTİFAYA DAVET EDİYORUM"

Dün gerçekleştirilen seçimlerde Elazığ'dan milletvekili olan CHP'li Gürsel Erol gerçekleştirdiği açıklama ile öen çıktı.

Gürsel Erol, partisinin, seçimlerdeki başarısızlığının genel merkez idaresinden kaynaklandığını söyleyerek, "Mevcut Genel Merkez Yönetimini sıfat ve unvanları ne olursa olsun bu sonuçların sorumlusu olarak kabul ediyorum ve hemen istifaya çağırıyorum." sözlerini kullandı.

Erdal Aksünger, partisinin elde ettiği sonuçlara dikkati çekerek, "Parti içi seçimler galibiyetinden başka sevinmek bilmeyenlerin ülkeyi yönetme iddiası olamıyor. Bence onurlu olan bavulları toplamaktır. Yoksa birileri toplatırsa çok kötü olur." açıklamasını yaptı.

Necati Yılmaz, "Bu seçimin kazanan partileri net de kaybeden partisi kim? Bu hususuta üstüne sorumluluk almak isteyen ve sorumluluğun gereğini yapmak isteyen yok mu?" sorularını sorarark parti yönetimine eleştiri yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal