CHP, İstanbul'da Abdüllatif Şener'i Aday Gösterecek!

CHP yerel seçim hazırlıklarına devam ediyor. Alınan bilgilere göre Kılıçdaroğlu İstanbul adayını belirledi. Kılıçdaroğlu'nun kafasındaki isim Konya Milletvekili Abdüllatif Şener.

25.10.2018-09:31 - (Son Güncelleme: 25.10.2018-09:39)

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylığı için Abdüllatif Şener'in adı geçmeye başladı.

"KESİNLİKLE İNCE OLMAYACAK"

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, " Kılıçdaroğlu'nun aklındaki İstanbul adayı kim biliyor musunuz?" başlığı ile yayımlanan yazısında "Her ne kadar son dönemde Muharrem İnce'nin, 'Önseçim olursa ben de İstanbul'a adayım' sözlerinden sebeple ismi dolaşımda olsa da ben şundan eminim, İstanbul adayı net olarak İnce olmayacak" ifadesine yer verdi.

Çünkü genel merkez önseçim olmaması hususunda kararlı. Durum böyle olunca da, zaten bunu ön koşul olarak koyan İnce'nin aday olması söz hususu olamıyor" diyen Yılman, şöyle söyledi:

ABDÜLLATİF ŞENER İDDİASI

Bu sırada bir yerin altını da çizeyim kalın kalın… Dün PM ardından Kemal Bey'e çok yakın bir isimle görüştüğümde CHP Genel Başkanı'nın, İstanbul adayı konusunda çok titiz olduğu ve kafasında da bu dev metropolü kazanabileceğini düşündüğü adın belli olduğunu söyledi. İşte bu kişi, Konya Milletvekili Abdüllatif Şener… Kılıçdaroğlu'nun daha önce Şener'i Cumhurbaşkanlığı seçiminde de aday göstermek istediği konuşulan bir durum zaten. O sebeple açıkçası çok şaşırmadım İstanbul için bu kişi üstünde durmasına. Çünkü Şener, CHP'lilerin haricinde muhafazakarların ve Kürtlerin de oyunu alabileceği bir kişi olarak düşünülüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal