CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu Aday Olacağı İddialarına Cevap Verdi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yerel seçimlerde aday olacağı doğrultusundaki iddialara cevap verdi. Kaftancıoğlu, hiçbir yere aday olmayacağını açıkladı.

15.09.2018-13:45 - (Son Güncelleme: 15.09.2018-13:39) CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu Aday Olacağı İddialarına Cevap Verdi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından Kilyos Sosyal Tesisleri'nde yapılan ve yerel seçim hazırlıklarının görüşüleceği 'İstanbul Yerel Yönetim Çalıştayı' öncesi gazetecilere açıklamalar yaptı. Kaftancıoğlu, İstanbul için ortak bir akıl üretmek için bir araya geldiklerini ifade etti.

Toplantıda, uzun zamandır gerçekleştirilen çalışmalar, ölçme ve değerlendirmeler, siyasal iletişimler, süreç analizi, medya masası ve akademik masayla yapılan çalışmaların konuşulacağının altını çizen Kaftancıoğlu, yerel yönetim çalışmalarının masaya yatırılacağı ilk toplantı olduğunu bildirdi.

Kaftancıoğlu, toplantıların değişik kesimlerle, halkın içindeki birimlerle, il teşkilatları ve sivil toplum kuruluşlarıyla görüşüleceğini ve İstanbul için en doğruyu bulmaya çalışacaklarını söyledi.

Yerel seçimlere de değinen Kaftancıoğlu, "İstanbul'da bir yere aday olacağım hususunda günlerdir yazılıyor, çiziliyor. Şunu hepinizin önünde açıklamak isterim ki ilk günden beri inandığım İstanbul hikayesinin ama sonu başarıyla sona erecek olan İstanbul hikayesinin mimarı olmaya adayım. Bu yerel seçimlerde hiçbir biçimde, hiçbir yere aday olmayacağım" diye konuştu.

İSTANBUL ADAYLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

CHP ’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve ilçe belediye başkanlıkları için adaylarının tespit edileceği tarihi de duyuran Kaftancıoğlu, “Kasım ayı başında veya en geç ortasında İstanbul’da adaylarımızı duyuracağız” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal