CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu İstifa Kararından Vazgeçti

Gece saatlerinde flaş bir kararla istifa eden CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan sabah saatlerinde yeni bir açıklama geldi. Kaftancıoğlu yaptığı açıklamada, istifa kararından vazgeçtiğini söyledi.

28.01.2019-09:23 - (Son Güncelleme: 28.01.2019-09:17) CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu İstifa Kararından Vazgeçti

Sosyal medya üstünden yayınladığı paylaşımla istifa ettiğini duyuran CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ankara dönüşünde İstanbul İl Teşkilatı ile gerçekleştirdiği yaklaşık 4.5 saat devam eden toplantının sonrasında gene sosyal medya üstünden yaptığı paylaşımla istifa kararından vazgeçtiğini ve vazifesinin başında olduğunu duyurdu. Kaftancıoğlu, gerçekleştirilen toplantının sonrasında partililerle bir araya gelerek süreci değerlendirdi.

"İSTİFA KARARINI KENDİM ALDIM"

İstifa kararını şahsş olarak kendisinin aldığını ifade edne Kaftancıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben sorumluluğum olan İstanbul'da en azından benim tanıklığını ettiğim, tam bir senedir görev yapan, fakat gerçekten çalışan örgütün sesini orada yansıtamamamın bende yarattığı moral motivasyon bozukluğudur. Ve biraz önce arkadaşlarımın çok haklı bir eleştirileri oldu. O anki duygu ve düşüncemle de şahsi böyle bir yorum yaptım. Neticede durum değişmedi aynı fikirdeyim. Çünkü İstanbul örgütünün adaylar tespit edilme sürecinde, ilçe belediye başkan adayları tespit edilme sürecinde fikri tam olarak yukarıya yansıtılamamıştır ve bunun tek sorumlusu da benim. Hiç bahane bulmaya gerek yok. Bu konuda bahane üretmeye gerek yok"

"BÖYLE BİR KARARI TEK BAŞINA ALMAMAM GEREKİYORDU"

Fakat böyle bir kararı da tek başıma almamam gibi, en azından yaşamın her alanında ortak karar alan, ortak akla inanan bir il başkanı olarak almamam gerektiğini il yöneticisi arkadaşlarım da uzun süren toplantının neticesinde ikna ettiler ve haklı olduklarını da kabul ettim.

O sebeple şunu ifade edeyim, Biz her şeye karşın, her türlü aksaklıklara karşın her ne olursa olsun, il başkan yardımcısı arkadaşlarımın söylediği gibi zorluklar belki biraz daha arttı fakat buna karşın 31 Mart akşamı Ekrem İmamoğlu'nu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı yapacağız. Ben hepinizin de böyle düşündüğünü biliyorum"

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal