CHP İstanbul İl Başkan Canan Kaftancıoğlu Ortak Yayınını "Monoton" Olarak Değerlendirdi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu - Binali Yıldırım ortak yayınını değerlendirdi. Kaftancıoğlu yayını "monoton" olarak değerlendirdi.

18.06.2019-15:32 - (Son Güncelleme: 18.06.2019-15:27)

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İmamoğlu-Yıldırım ortak canlı yayını ile alakalı "Adayların, daha önce söylediklerinin ötesine geçen bir mesele olmamıştır. Şahsi olarak yayını seyrederken, monoton olduğuna karar verdim" dedi.

Kaftancıoğlu, Best FM’de Ufuk Karcı’nın sorularını yanıtladığı açıklamasında İBB adayları Ekrem İmamoğlu- Binali Yıldırım'ın ortak canlı yayını ile alakalı görüşlerini paylaştı.

“MONOTON OLDUĞUNA KARAR VERDİM”

Kaftancıoğlu, 16 Haziran'da bütün Türkiye'nin büyük bir dikkatle izlediği İsmail Küçükkaya’nın moderatörlüğünde yapılan canlı yayın için ''17 sene sonra, böyle bir yayının olması çok kıymetliydi'' dedi.

Kaftancıoğlu ayrıca şu yorumu yaptı;

“İyi ya da kötü diyemem. Süre ile kısıtlı bir yayın oldu. Bizim için bu yayın ‘vatandaş son kararını verecek. Şapkadan tavşan çıkacak...’ gibi bir beklentimiz yoktu. 17 sene sonra, böyle bir yayının gerçekleşmesi çok kıymetliydi.

Fakat bu yayında adayların, daha önce söylediklerinin ötesine geçen bir mesele olmamıştır. Şahsi olarak yayını seyrederken, monoton olduğuna karar verdim.”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal