CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ''Beleşçi'' Çıktı

CHP Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediyesine Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen ve halkın hizmetine sunulan kamu mallarının üzerinde İBB yazısını kendi belediyesinin adının yazıldığı bantları yapıştırarak kapatmaya çalıştı.

23.03.2019-12:50 - (Son Güncelleme: 23.03.2019-11:32) CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ''Beleşçi'' Çıktı

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminin İstanbul'un bütün semtlerine gönderdiği kamu ürünlerinin üzerinde yazılı olan ''İstanbul Büyükşehir Belediyesi'' yazısını ''Beylikdüzü Belediyesi'' yazan bantlar yapıştırarak kapatmaya çalıştı.

BELEDİYE ÇALIŞANLARI, HİZMETİ BANTLAMAYA ÇALIŞTI

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki Beylikdüzü Belediyesi ve çalışanları ihtiyaç noktasına temini yapılmayan kamu ürünlerinin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından halkımıza sunulmasını fırsata çevirmeye çalıştı. İmamoğlu ve çalışanlarının, hizmetin üzerine konarak AK Parti'nin tepeden tırnağa her icraatını gölgelemeye tespit edildi.

KISKANMA BAŞKAN, SEN DE YAP

AK Parti'nin İstanbul'un her belediyesine kendi adayı seçilmiş olsun olmasın hizmet götürmesi İmamoğlu'nu rahatsız etti. Halkın ihtiyaçlarını karşılamayı Hakka hizmet etmek olarak gören AK Parti'nin, kendi yönetimindeki ilçenin ihtiyaçlarını kendisinden önce tespit edip halka hizmet göndermesini hazmedemeyen İmamoğlu, bu hizmete kendi belediyesinin adını yazdırdı.

MARMARAY'I, 3. HAVAALANINI VE NİCELERİNİ DE BİZ YAPTIK DERSE ŞAŞIRMAYIN

Partisi CHP'nin heykel açılışı yapmaktan ve hizmetlerin önünü kesmeye çalışmaktan, halk için hiçbir dev proje üretmediği Ekrem İmamoğlu, kendi belediyesine İBB tarafından tahsis edilen halkın kullanacağı ürünlerin üzerinde İBB ibaresini kapattırdığı ve kendi belediyesinin adını yazdırdığı öğrenildi. 

Bankları kıskanmış olacak ki kendi belediyesinin adını yazdıran İmamoğlu, yarın bir gün çıkıp Marmaray trenlerinin üzerine de Beylikdüzü Belediyesi yazdırırsa şaşırmamalı. En küçük hizmeti dahi çekemeyen bu zihniyetin halk için üretmek gibi bir kaygısının olmadığı, CHP'nin uzun yıllardır yönettiği İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir halkına yıllardır ne kazandırdığına bakılarak anlaşılabilir. Verilebilecek en iyi örneklerden olan İzmir, ne yazık ki gelişen AK Parti belediyelerinin hızı altında ezilmiştir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal