CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, Kadir Topbaş'ı Ziyaret Etti

İstanbul'da çok şaşırtan bir görüşme oldu. CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı ziyaret etti.

28.12.2018-13:01 - (Son Güncelleme: 28.12.2018-12:54) CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, Kadir Topbaş'ı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı, Taksim'deki çalışma ofisinde ziyaret etti.

Ziyaret esnasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifası ile alakalı, “Şunu ilk kez söyleyeceğim, benden istifam talep edilemeden ben istifamı sundum. 22 Eylül'de konuşma yaptım, ben 5 Eylül'de 'İstediğiniz vakit istifamı işleme alabilirsiniz' diye istifamı sunmuştum, benden istifa talep edilmeden. Sayın Özhaseki'nin ziyaretinde verdim. Ben siyasi tecrübemden bunu anladım. Başka ayrıntıları var fakat anlatmayacağım. Bunu hissettim gidişatı öyle algıladım. Sosyal medyada 2 senenin ardından, 2014'te gündemdeydi. Basında görüyordum. Bunu hissediyordum böyle bir şeyin kararını verdim. Doğru yaptığıma inanıyorum. Yani eski tabirle ifade edeyim Bab-ı Ali'den İzzet-i İkbal ile ayrıldık. Arz-ı veda eyledik. Bu bizim için büyük bir onur. Burada halkın takdiri en büyük ödül. Adım olmamasına karşın önde çıkmamız büyük bir ödüldür" dedi

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal