CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu ile Tartışan Gencin Eşine Bıçak Çekilmiş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu ile tartışan gençle ilgili yeni bir iddia ortaya attı. Soylu gencin eşine bıçak çekildiğini söyledi.

07.06.2019-11:40 - (Son Güncelleme: 07.06.2019-11:33)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun tartıştığı esnafla alakalı bir iddia ortaya attı. Soylu, "Bir genç kafeteryasında ona bir soru sordu. Hanımına bıçak çektiler ve sabahtan akşama dek taciz ettiler, halen taciz ediyorlar, tehdit ediyorlar." dedi.

Soylu, İstanbul Esenler'de Trabzonlular Dernekleri ile bayramlaşma programındaki açıklamalarında, İstanbul'da yapılan hizmetlerden bahsederek, kentte kendilerinden önceki dönemlerde meydana gelen problemlerle alakalı bilgi verdi. 23 Haziran seçimlerinde Binali Yıldırım için oy isteyen Soylu, Ekrem İmamoğlu'nun hedef alarak şunları söyledi:

"HANIMINA BIÇAK ÇEKTİLER, TEHDİT EDİYORLAR"

"Şurada, Hadımköy'de bir çocuk, bir genç kafeteryasında ona bir soru yöneltti. Hanımına bıçak çektiler, çocuğun işini yurt dışından telefonlarla devamlı arayıp telefonlarını sosyal medyada verdiler ve sabahtan akşama dek taciz ettiler, halen taciz ediyorlar, tehdit ediyorlar. Çocuk sipariş alamıyor. Allah bunların eline kimseyi düşürmesin. Böyle bir zihniyetteki insanlara İstanbul verilecekse yarın HDP ile PKK'yla, Kandil'dekilerle birlikte, kol kola yürüyeceklere İstanbul teslim edilecekse bizim söyleyecek bir sözümüz yok."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal