CHP İle Saadet Partisi Liderleri Görüşme Gerçekleştirecek

CNN Türk'te Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programında, CHP ve Saadet Partisi'nin Pazartesi günü bir araya geleceği öğrenildi.

22.11.2018-21:51 - (Son Güncelleme: 22.11.2018-21:53) CHP İle Saadet Partisi Liderleri Görüşme Gerçekleştirecek

CNN Türk'te Hande Fırat'ı sunduğu Gece Görüşü programında elde edilen bir kulis bilgisine göre, Pazartesi günü Kemal Kılıçdaroğlu ile Temel Karamollaoğlu bir araya gelecek. Programda ayrıca, Hürriyet Gazetesi yazarı Abdüldadir Selvi'de önemli bilgiler paylaştı. Selvi, Muharrem İnce ile görüştüğünü belirtti ve İnce'nin Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeden notlar aktardı. 

Abdülkadir Selvi'nin sözleri şu şekilde; ''Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'na 'İstanbul ile ilgili düşünceleriniz nedir? Benimle ilgili bir görevlendirmeniz olacak mı, olmayacaksa saygıyla karşılarım ama öğrenmek istiyorum. Beni aday göstermeseniz de çalışırım." diye konuşuyor. Kılıçdaroğlu da İnce'ye 'Senin particiliğin tartışılmaz. diye cevap veriyor.''

İnce'nin 'Eğilim oylaması yapmak isterseniz ben İstanbul'a adayım' dediğini aktaran Selvi, buna karşılık Kılıçdaroğlu'nun 'İstanbul Örgütü ve teşkilatlara bunu soracağım' dediğini ifade etti. 

Selvi aynı zamanda Muharrem İnce ile yaptığı telefon konuşmasını da aktardı: ''"İstanbul’da 259 bin üyenin önüne sandık konursa ben yarışa girerim. Bu yapılmaz da ‘gel aday ol’ denirse ben aday değilim. Teşkilatlara soracağını söyledi oradan çıkana göre bir karar vereceğim."dediğini belirtti. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal