CHP İle İYİ Parti Yerel Seçim İçin Uzlaşma Sağladı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Lideri Meral Akşener saat 20:00'de görüşme gerçekleştirdi. İki lider görüşme sonrası açıklamalarda bulundu.

12.12.2018-21:26 - (Son Güncelleme: 12.12.2018-21:29)

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ittifak görüşmeleri kapsamında saat 20:00'de CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. İki liderin yerel seçimlerde ittifak yapma konusunda anlaştığı belirtildi.

Kılıçdaoğlu, "Güzel bir çalışma oldu. Yerel seçimler bizim için ve Türkiye için çok önemli. Baharda Türkiye de bir baharı yakalayacak. Kendimizi Türkiye'ye adayan insanlarız. Bireysel bir çıkarımız yok. " ifadelerini kullandı. 

Meral AKşener ise çalışma arkadaşlarına başarılar diledi ve "hayırlı bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Güzel şeyler olacak. " sözlerini kullandı.

İKİ PARTİ İTTİFAKTA ANLAŞTI

Kulislerden edinilen bilgilere göre, iki parti ittifak konusunda anlaştı. Anlaşma sağlanan Ankara, İzmir, Adana, Antalya ve İstanbul'da CHP aday çıkaracak. Denizli, Balıkesir, Trabzon, Samsun ve Erzurum'da CHP aday göstermeyecek ve İYİ Parti'yi destekleyecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal