CHP İlçe Başkanlığına Saldırıda Bulunan Kişi CHP'li Çıktı

CHP Kayseri Kocasinan İlçe teşkilatına gerçekleşen saldırıdan sonra gözaltına alınan vatandaşın CHP Kocasinan üyesi olduğu tespit edildi.

04.12.2018-14:30 - (Son Güncelleme: 04.12.2018-15:39) CHP İlçe Başkanlığına Saldırıda Bulunan Kişi CHP'li Çıktı

CHP Kayseri Kocasinan İlçe teşkilatına gerçekleşen saldırıdan sonra gözaltına alınan vatandaşın CHP Kocasinan üyesi olduğu tespit edildi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Kayseri'de 2 gün önce yaşanan olayda, CHP Kocasinan İlçe Teşkilatının camları bir şüpheli tarafından kırıldı ve içeri girilerek bazı eşyalara hasar verildi. Saldırının ardından karakola giderek teslim olan saldırgan Özgür Terazi, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYUŞTURUCU KULLANDIĞI TESPİT EDİLDİ

Terazi'nin 2011 senesinden itibaren Kocasinan CHP ilçe teşkilatının üyesi olduğu ve partide aktif görev aldığı, kasten yaralama suçundan hakkında işlem yapıldığı ve bu olayı gerçekleştirmeden öncede uyuşturucu madde kullandığı orataya çıktı.

Diğer yandan, saldırgan Terazi'nin karakolda verdiği ifadede, gençlik kollarında aktif çalıştığını, CHP'ye üye olduğunu, son zamanlarda CHP'nin politikasını beğenmediği için olayı gerçekleştirdiğini söylediği ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal