CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yeğeni KPSS Puanı Olmadan CHP'li Belediyeye Atanmış

CHP'li belediyelerdeki akraba atamaları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na kadar uzandı. Kılıçdaroğlu'nun yeğeninin KPSS puanı olmadan CHP'li Efeler Belediyesi'nde işe yerleştirildiği öğrenildi.

02.08.2019-10:30 - (Son Güncelleme: 02.08.2019-10:24) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yeğeni KPSS Puanı Olmadan CHP'li Belediyeye Atanmış

Türkiye günlerdir Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediyelerindeki eş-dost-akraba atamalarını konuşuyor. Biri biterken diğeri başlayan skandallara her gün daha da şaşırtanları ilave ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediyelerindeki eş-dost-akraba atama skandallarına bu defa çarpıcı bir isim daha eklendi. Bu skandal Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na dek uzandı.

KPSS'YE GİRMEDEN SÖZLEŞMELİ

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun ağabeyi Celal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Fatih Kılıçdaroğlu'nun önce Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ)'nde KPSS'ye girmeden sözleşmeli olarak işe sokulduğu, sonrasında da Aydın'ın Efeler Belediyesi'nde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde gene sözleşmeli memur olarak geçtiği ortaya çıktı. Fatih Kılıçdaroğlu yaklaşık 6 bin lira maaşla hala Efeler Belediyesi'nde görev yapıyor.

KARI-KOCA MESKEN TUTMUŞLAR

Fatih Kılıçdaroğlu'nun eşi yani Kemal Kılıçdaroğlu'nun abisinin gelini Gülbahar Kılıçdaroğlu'nun da gene Efeler Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde göreve başladığı bildirildi. Gülbahar Kılıçdaroğlu da hala Efeler Belediyesi'nin Reklam ve İlan servisinde görev yapıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Türk İş'i ziyaretinde CHP'li belediye başkanlarının akrabalarını belediyede işe alması hakkında konuşmuş ve "Bunların hepsi düzelecek. Hepsi fakat istisnasız... Belediye başkanlarının akrabalarının yönetici pozisyonuna getirilmesini doğru bulmuyoruz" demişti. Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendi yeğen ve gelinleri ile alakalı bir tasarrufta bulunup bulunmayacağı merak konusu oldu.

Bilindiği üzere Aydın Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın da eş-dost-akraba atama skandalına ismi karışmıştı. CHP'li Atay, kardeşi Eralp Atay'ı Sağlık İşleri Müdürü olarak görevlendirmişti. Eralp Atay'ın ataması belediyenin internet sitesindeki teşkilat şemasında da gözler önüne serilmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal