CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Siyasete Kutuplaşma Penceresinden Bakmadım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da açıklamalar yaptı. İYİ Parti ile kurulan ittifaktan bahseden Kılıçdaroğlu, "Siyasete kutuplaşma penceresinden kesinlikle bakmadım. Nerede bir problem varsa, o problemi nasıl çözeriz diye hep düşündüm" dedi.

16.02.2019-09:10 - (Son Güncelleme: 16.02.2019-09:03) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Siyasete Kutuplaşma Penceresinden Bakmadım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Kulübü Derneği tarafından Ankara Konağı’nda yapılan toplantıya katıldı. Kılıçdaroğlu burada gerçekleştirdiği konuşmada, “Ankara’yı ayağa kaldırmak, güçlendirmek mecburiyetindeyiz. Ankara, bir Paris’le, bir Moskova’yla, bir Londra’yla yarışmalı. Ankara’ya niçin turist gelmiyor? Ankara, dünyanın en önemli müzesini bünyesinde barındıran bir şehirdi” sözlerini kullandı.

"SİYASETİ ASLA KUTUPLAŞTIRMADIM"

İYİ Parti ile iş birliğini, Saadet Partisi ile dirsek temasını demokrasi için yaptıklarının altını çizen Kılıçdaroğlu, “Siyasete kutuplaşma penceresinden kesinlikle bakmadım. Nerede bir problem varsa, o problemi nasıl çözeriz diye hep düşündüm. Ekonomik kriz vardı, problem nasıl çözülür ifade ettik. Orta Doğu’da problem vardı, nasıl çözülür diye söyledik. Ne vakit? 2003 senesinde. Yoksa bugün Soçi’lere gidilmezdi, bütün o toplantıların hepsi Ankara’da yapılırdı” dedi.

Kılıçdaroğlu, “Seçildiğiniz andan itibaren kimseyi ötekileştirmeyeceksiniz, herkese eşit davranacaksınız. Bizim belediyelerde hiçbir çocuk yatağa aç gitmeyecek. Her çocuk okula servisle gidip, gelecek. İnşallah Mansur Başkanım yapacak, onu da göreceksiniz. Tüm servisçilerle oturulacak, protokol yapılacak. Çocuklarımız okula servisle gidecek, servisle gelecek. Parasını Büyükşehir Belediye Başkanlığı verecek. Bu sebeple aileye yük olmayacak. Fakir semtlerde mutlaka kreş olacak” biçiminde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal