CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP ile Kurulan İttifakın Eleştirilmesine Cevap Verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP ile kurulan ittifakın eleştirilmesine İzmir'den cevap verdi. Kılıçdaroğlu eleştirilere cevaben, "Sandıkta tüm seçmenlerle ittifak kuruyoruz. Türkiye'yi bu sefaletten el birliğiyle kurtaracağız. Beraber Türkiye'yi tekrar kuracağız." dedi.

18.02.2019-09:11 - (Son Güncelleme: 18.02.2019-09:02) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP ile Kurulan İttifakın Eleştirilmesine Cevap Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Türkiye tarihinin en köklü partisi konumunda. CHP seçmeni, partisinden tek başına iktidar olmasını bekliyor fakat CHP'nin, bu amaçtan uzaklaştığı da artık açık bir biçimde görülüyor.

Her partiyle ittifak arayışında olan CHP'nin, İyi Parti ve Saadet Partisi ile gerçekleştirdği ittifak zaman zaman eleştirildi.

BAZI CHP'LİLER RAHATSIZ

Fakat esas eleştiriyi, HDP ile ittifak kurmaları aldı. CHP'de parti içerisinde bile Kandil'in siyasi ayağı olduğu herkes tarafından kabul edilen bir parti ile ittifak kurulmasından duyulan rahatsızlık dile getiriliyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yapılan bu eleştirilere dün İzmir'de yanıt verme gereksinimi duydu.

"BİZİ ZAMAN ZAMAN ELEŞTİRİYORLAR"

Kılıçdaroğlu mesele ile alakalı olarak, "Bizi bazen eleştiriyorlar, şununla ittifak kurdunuz... Sandıkta tüm seçmenlerle ittifak kuruyoruz. Türkiye'yi bu sefaletten el birliğiyle kurtaracağız. Beraber Türkiye'yi tekrar kuracağız." sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal