CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay'daki 6 Baraja Yok Dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hatay'a 6 tane baraj yaptık" açıklamasını eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hatay'da baraj yok ki" demişti. Fakat ilginç olan şey ise Hatay'da var olan 6 barajı Kılıçdaroğlu'nun bilmiyor olması.

21.03.2019-10:34 - (Son Güncelleme: 21.03.2019-10:28) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay'daki 6 Baraja Yok Dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart yerel seçimleri çerçevesinde dün Hatay'da yapılan mitinge katıldı.

Kılıçdaroğlu, mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, "Hatay'a 6 tane baraj yaptık. 3 tane daha yapacağız." sözleri sebebiyle eleştirdi.

"PES VALLAHİ"

Kılıçdaroğlu konuşmasında, "Biliyorsunuz, Saray’dan bir kişi gelmiş burada açıklama yapmış. Efendim Hatay’a 6 baraj inşa etmiş 3 tane daha inşa edeceğiz. Sordum Başkan'a, '6 tane baraj gerçekten yapıldı mı?' 'Baraj yok ki' dedi. Adamın Türkiye'den haberi yok. Pes vallahi. Yahu bir danışmanı da mı yok?" sözlerini kullandı.

HATAY'IN BARAJLARI

Fakat ilginç olan Hatay'da, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da dediği gibi gerçekten 6 tane baraj inşa edilmiş olması. Hatay'da şu anda, Samandağ Çökek Barajı, Büyük Karaçay Barajı, Reyhanlı Barajı, Yarseli Barajı, İskenderun Pirinççik Barajı ve Kırıkhan Barajı var.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal