CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu'nu Nasıl Keşfettiğini Anlattı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu'nu nasıl keşfettiğini anlattı. Kılıçdaroğlu, belli bir süre İmamoğlu'nu izlemeye almış.

27.06.2019-16:10 - (Son Güncelleme: 27.06.2019-16:05)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'u, 23 Haziran seçiminden zaferle çıkan Ekrem İmamoğlu'na emanet etmeye nasıl karar verdiğini açıkladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun en belirgin ve olumlu özelliklerini "Yoksul mahalllere pozitif ayrımcılık yapması, fakat vatandaşlar arasında hiçbir ayrım yapmaması, toplumun her bölümü ile sıcak ve samimi ilişki kurması" sözleriyle tarif eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İmamoğlu Belediye başkanlığı sürecinde de başarılıydı, özellikle Beylikdüzü'ne gittiğimde yaptığı çalışmaları birebir gözlemleme olanağım oldu" sözlerini kullandı.

"İŞTE ARADIĞIMIZ BELEDİYE BAŞKANI"

İmamoğlu'nu ilçe başkanlığından beri takip ettiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, 23 Haziran İstanbul seçiminden zaferle çıkan İmamoğlu'nu nasıl keşfettiğini OdaTV'den Makbule Cengiz'e şu sözlerle aktardı;

"İmamoğlu Belediye başkanlığı döneminde de başarılıydı, özellikle Beylikdüzü'ne gittiğimde yaptığı çalışmaları birebir gözlemleme olanağım oldu. Yoksul mahalllere pozitif ayrımcılık yapması, fakat vatandaşlar arasında hiçbir ayrım yapmaması, toplumun her bölümü ile sıcak ve samimi ilişki kurması... İşte gerçekten de "İstanbul için aradığımız belediye başkanı budur" diye kafamın bir yerinde tuttum ve izlemeyi sürdürdüm.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal