CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li Belediyelerdeki Akraba Atamalarıyla İlgili Konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li belediye başkanlarının akrabalarını önemli görevlere atamasına tepki göstererek "Örneklerin hiçbiri etik değil, hepsi düzeltilir. Bundan sonra bu tür uygulamalar olmayacak" dedi.

31.07.2019-09:09 - (Son Güncelleme: 31.07.2019-09:05) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li Belediyelerdeki Akraba Atamalarıyla İlgili Konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yakınlarını önemli vazifelere atayan CHP'li belediye başkanlarıyla alakalı yapılan haberlerden sebeple duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kılıçdaroğlu, atamaları etik bulmadığını söyleyerek "Hepsi düzeltilir. Bundan sonra bu tür uygulamalar olmayacak" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li belediye başkanları tarafından yapılan ve tepkilere sebep olan atamalarla alakalı olarak Sözcü yazarı Deniz Zeyrek'e açıklamalar yaptı.

"BUNDAN SONRA BU TÜR UYGULAMALAR OLMAYACAK"

"Havuz medyasının bizim başkanların bu tutumlarını haber yapmalarından çok memnunuz. Kamu adını denetim yapıyorlar" diyen Kılıçdaroğlu, şu sözleri kullandı:

"CHP'li belediyelerden verilen örneklerin hiçbiri etik değil, hepsi düzeltilir. Bundan böyle bu tür uygulamalar olmayacak. Fakat burada iki şey var. İlki bizim gösterdiğimiz duyarlılığı, bağımsız basının gösterdiği duyarlılığı havuz medyasının göstermemesi. Aynı şeyi yapan 50-60 AK Parti'li belediye başkanı var. Cumhurbaşkanı ülkenin hazinesini, hazineyi bilmeyen damadına emanet etmiştir. Onlar yalnızca CHP'li belediyeleri haber yapıyorlar. Ahlaksa herkes için geçerli bir kavramdır. Kul hakkı yememekse herkes için geçerlidir. Rahatsız olduğumuz şey, bu denetimi tek taraflı yapmalarıdır."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal