CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Cenazeye Giderken Aile ile Görüşüldü

CHP Gelen Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'n "Şehit cenazesine giderken dikkat edilmeli sözlerine cevap verdi. Kılıçdaroğlu, "Şehit cenazesine giderken herkesle konuşuldu. Aileyle, muhtarla görüşüldü" dedi.

23.04.2019-16:39 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-16:34) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Cenazeye Giderken Aile ile Görüşüldü

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanı Şentop liderliğinde TBMM'nin açılışının 99. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle özel gündemle bir araya geldi.

Oturumda açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na dönük saldırıya değinerek, "Şehit cezazesine giderken dikkat etmemiz lazım. Şehit cenazesine giderken ben de 'gidişim rahatsız eder mi diye?' soruyorum. Burada bir gaz sıkışması var. Bunları istismara dönüştürmemize lüzum yok." dedi.

"HERKESLE GÖRÜŞÜLDÜ"

Erdoğan'ın bu sözlerine cevap veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Şehit cenazesine giderken herkesle konuşuldu. Aileyle, muhtarla görüşüldü. Daha kiminle görüşülsün arkadaşlar?" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal