CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'ya Silahlı Saldırı

CHP'li Veli Ağbaba'ya, Malatya'nın Akçadağ ilçesinde, partisinin mensuplarıyla beraber toplantı yaptığı esnada silahlı saldırı yapıldı. Olayda Ağbaba ve yanındakiler yaralanmazken, şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

26.08.2019-15:43 - (Son Güncelleme: 26.08.2019-15:40) CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'ya Silahlı Saldırı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya'nın Akçadağ ilçesinde partisinin ilçe teşkilatı ile ilçe binasında toplantı yaptı. Bu esnada parti üyesi olduğu tespit edilen Cihangir S., partide toplantı yapıldığı esnada yanındaki tabancayla ateş açtı ve daha sonra bölgeden kaçtı. Sonrasında ilçe binasına çok sayıda polis birimi gönderildi. Tabancadan çıkan mermiye ait 1 boş kovanın bulunduğu olayda CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile İlçe Başkanı Ali Aslan'ın hedef olduğu belirtildi. Olayda ölen ya da yaralı olmazken, olay yerine gelen polis, boş kovanı alıp, görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Polis birimleri olay ardından kaçan Cihangir S.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

AĞBABA: SİLAHI BEN ALDIM

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise "Olayda parti mensubumuz silahla bize doğru ateş açtı. Sonrasında hemen ben araya girdim elinden silahı aldım ve sonrasında kaçtı gitti, araya ben girdim. Olayda ölen ya da yaralanan yok" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal