CHP Cumhurbaşkanı Adayı Görüşmesi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15.00'de CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce ile bir araya gelecek.

20.04.2018-12:42 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-12:43) CHP Cumhurbaşkanı Adayı Görüşmesi

Erken seçimin 24 Haziran olarak belirlenmesi sonrası Cumhuriyet Halk Partisi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Partinin cumhurbaşkanlığı için adayı henüz netleşmemişken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15.00'de CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce ile bir araya geleceği duyurusu yapıldı.

RANDEVU TALEBİ İNCE'DEN GELDİ

Kılıçdaroğlu, dün amcası Mehmet Karabulut'un cenaze töreni için İstanbul'a gelmiştii. Yalova Milletvekili Muharrem İnce de törene katılarak Kılıçdaroğlu'na taziyelerini iletti.

İnce'nin tören sonrasında Kılıçdaroğlu'dan randevu talep ettiği ifadeleri belirtilirken, kabulün bugün 15.00'te gerçekleşeceği açıklaması yapıldı.

ADAYLIK GÖRÜŞMESİ Mİ?

Yapılacak görüşmede, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve milletvekilliği genel seçimlerine ilişkin görüş alışverişinde bulunulması bekleniyor.

ÖZTÜRK YILMAZ "ADAYIM" DEDİMİŞTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz'ın, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmaması halinde Cumhurbaşkanlığına adayım" açıklaması yapmıştı

ayrıntılar geliyor...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal