CHP Cumhurbaşkanı Adayı Açıklanacak! Tarih Belli Oldu

CHP, cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklayacağı belli oldu.

20.04.2018-13:39 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-14:12) CHP Cumhurbaşkanı Adayı Açıklanacak! Tarih Belli Oldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, partilerinin cumhurbaşkanı adayıyla ilgili son kararın 24 Nisan Salı günü yapılacak Parti Meclisi toplantısında verileceğini söyledi.

CHP'nin 24 Haziran 2018 tarihinde yapılması öngörülen cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimine dönük faaliyetleri sürüyor. CHP, salı günü olağanüstü toplantı gerçekleştirecek.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı henüz açıklanmazken, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun bu konuda CHP’lilerle ara ara bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulunduğu belirtildi.

Süre darlığı sebebiyle hızlı hareket etme kararı alınan CHP'de, milletvekilliği seçim stratejisi ve adaylık belirlemesi için Parti Meclisi(PM), 24 Nisan Salı günü saat 16.00'da olağanüstü toplantıya çağrıldı. Salı günü partisinin grup toplantısında kürsüye geçerek bir haftalık sunuş konuşmasını yapacak Kılıçdaroğlu, daha sonra parti genel merkezinde PM üyeleriyle toplanacak.

TEK GÜNDEM

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, salı günü olağanüstü toplanacak CHP PM'nin tek gündem maddesinin seçim olduğunu açıkladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal