CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, PKK'lıların Oylarına Talip Olduklarını Söyledi

Her fırsatta HDP ile kurulan ittifakı reddeden CHP'de bazı yöneticiler ise bu ittifakı açıklamaktan geri durmuyor. Son olarak CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu katıldığı bir etkinlikte, "Bu kardeşlerimizin oyuna talibiz. PKK'lıdırlar, Zillet İttifakı üyesidirler hiç fark etmez" dedi.

11.03.2019-14:53 - (Son Güncelleme: 11.03.2019-14:45) CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, PKK'lıların Oylarına Talip Olduklarını Söyledi

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP ile ittifak kuran CHP, vatandaşın tepkisinden çekindiği için bu ittifakı her fırsatta inkar ediyor.

AÇIK AÇIK SÖYLEYENLER VAR

Fakat bazı CHP'li başkan adayları ve milletvekilleri gittikleri programlarda söyledikleri sözlerle bu ittifakı açık açık söylüyor.

CHP'Lİ VEKİL BANKOĞLU'NUN SKANDAL SÖZLERİ

CHP'nin kanalı Halk TV'nin Köln'den gerçekleştirilen canlı yayına katılan CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, emeklilerin, taşeron işçilerin oylarını istemesinin ardından PKK'lıların da oylarına talip olduklarını ifade etti.

PKK'LI OLSA DA FARK ETMEZ

Bankoğlu, "Biz 31 Mart seçimlerine giderken de bu kardeşlerimizin oyuna talibiz. PKK'lıdırlar, Zillet İttifakı üyesidirler hiç fark yapmaz. Biz kimin hakkını savunduysak, şimdiye dek kimin yanında yer aldıysak hepsi bellidir" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal