CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Meclis'te Yemin Etti

Uzun süredir hastanede tedavi altında olduğu için yemin edemeyen CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Meclis Genel Kurulu'na gelerek yemin etti.

21.02.2019-14:36 - (Son Güncelleme: 21.02.2019-14:27) CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Meclis'te Yemin Etti

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, sağlık problemleri sebebiyle ertelenen milletvekili yeminini genel kurulda gerçekleştirdi.

Baykal'ın Ankara'daki tedavisinin 1 Nisan'da sona ereceği, Baykal'ın sonrasında memleketi Antalya'ya gideceği bildirilmişti.

YEMİNİ EZBERE OKUDU

Genel Kurula gelen Antalya Milletvekili Deniz Baykal, yeminini yazılı metinden değil ezbere okudu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Genel Kurul'da hazır bulundu.

SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE ERTELENMİŞTİ

1 Nisan'da tedavi gördüğü hastaneden taburcu olması beklenen CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, sağlık problemleri sebebiyle ertelenen yeminini bugün etti.

KIZI, BAYKAL'IN ANTALYA'YA DÖNECEĞİNİ DUYURMUŞTU

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, babasının Ankara'daki tedavisinin 1 Nisan'da sona ermesinin öngörüldüğünü kaydetti. Babasının daha sonra Antalya'ya döneceğini söyleyen Aslı Baykal, Baykal'ın kendisinin de yaşadığı Kepez ilçesinde ormanlık alan içerisinde yer alan Duacı Köyü'ndeki evinde istirahat halinde olacağını açıkladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal