CHP Ankara Adayı Mansur Yavaş: En Az Yüzde 52 Oy Alacağım

CHP'nin Ankara adayı olan Mansur Yavaş'tan seçimle ilgili iddialı açıklamalar geldi. Yavaş, "En az yüzde 52 oyla seçimi kazanacağım" dedi.

21.12.2018-09:24 - (Son Güncelleme: 21.12.2018-15:16)

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, yerel seçimlerde en az yüzde 52 oy alacağını söyledi. Yavaş, "Gökçekli seneler, Ankara için kayıptır. Yalnızca 5 milyar lira Ankapark'a gitti. Bu parayla ucuz su ve ulaşım sağlanırdı" dedi.

Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk'e açıklamalar yapan Mansur Yavaş, Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimler ile alakalu şu şekilde konuştu:

'BAYRAKLI ROZETİ TAKACAĞIM'

Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mansur Yavaş aday gösterildi fakat hemen sonrasında "Fakat Mansur Yavaş CHP'nin üyesi değil" sözleri çıktı.

Yavaş, bu hususta şunları söyledi: "Onlar boş tartışmalar. Daha çok bunu AK Parti'li yorumcular sorun yaptı. Geçen seçimde Melih Gökçek, 'Çok oy topladoğo yerlere daha fazla hizmet götüreceğini, oy verilmeyen yerlere ise yeterli hizmetin götürülmeyeceğini' ifade ediyorudu. Ben seçildiğim zaman kesinlikle bu şekilde bir ayrım yapılmayacak. Seçmen, beni CHP rozetiyle seçecek. Seçimin bittiği gün bayraklı rozetimi takacağım. Şimdi Alper Bey, CHP'li başkan. Fakat yakasında CHP rozeti değil, bayraklı rozet var."

"EN AZ YÜZDE 52"

Mansur Yavaş, izleyeceği siyaseti ise şöyle aktardı: "Ankara'da kutuplaşmış bir siyaset bulunuyor. Ankara için halkın her kesiminin bir araya gelmesi gerek. Bunu, önceki seçimde daha iyi aktarabilseydik yüzde 50'yi dahi aşardık. Seçimde bir güç birliği yapıyoruz. Allah'ın izniyle seçimi kazanacağım. Bunun için en az yüzde 52 oy alacağımı düşünüyorum. Seçimi kazanacağımdan da eminim."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal