CHP: '15 Vekil Arkadaşımız İsterlerse Geri Dönecekler'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 15 vekil ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

29.04.2018-14:41 - (Son Güncelleme: 29.04.2018-15:42) CHP: '15 Vekil Arkadaşımız İsterlerse Geri Dönecekler'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti'ye geçen 15 CHP'li ile ilgili  "Arkadaşlarımız görevlerini yapıp geri dönecek" ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Marmaris'teki "Anadolu Medyası Buluşuyor" etkinliğinde, "Anadolu Basın/Medya temsilcileri soruyor, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu cevaplıyor" oturumunda yöneltilen soruları cevapladı.

Bir gazetecinin, "15 milletvekili geri dönecek mi? Dönmeyeceklerse İYİ Parti’den aday olacak mı? İYİ Parti'den aday olacaklarsa Meral Hanım ile bir uzlaşı sağlandı mı?" sorusuna Kemal Kılıçdaroğlu, şu şekilde cevap verdi.

"Elbette geri dönecekler. Biz sadece demokrasiye karşı kurulan bir kumpası bozmak için arkadaşlarımızı oraya görevlendirdik. Arkadaşlarımız belirli vazife ile gittiler oraya. Öyle söylendiği gibi belirli bir çıkar gaye ile oraya gitmiş, milletvekili olmak için orada özel çaba harcamış gibi tablo asla yok. Biz demokrasiye karşı kurulan bir kumpası, bir oyunu bozmak için o arkadaşlarımızı görevlendirdik. Bu arkadaşlarımız gittiler, vazifelerini yapacaklar ve belirli bir süre sonra geri dönecekler. Bizim listelerimizde şu veya bu şekilde yer almak isterlerse yer alabilecekler."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal