Cezaevinden Kaçan Adamı Drone ile Buldular

Çanakkale'de cezaevinden firar eden bir şahsın yeri drone tarafından tespit edildi. Yeri tespit edilen şahıs polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

13.09.2018-16:40 - (Son Güncelleme: 13.09.2018-16:35) Cezaevinden Kaçan Adamı Drone ile Buldular

Çanakkale'de emniyet birimleri, Açık Ceza ve İnfaz Kurumu'ndan firar eden hükümlünün yerini drone ile saklandığı tarlada belirleyerek yakaladı.

EKİPLER ANINDA HAREKETE GEÇTİ

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü birimleri, Açık Ceza ve İnfaz Kurumundan bir hükümlünün kaçtığı bilgisi ardından harekete geçti.

HER YER DİDİK DİDİK ARANDI

Etraftaki yollar tutularak hükümlünün şehir dışına kaçma olasılığı üzerine otogarda da lazım olan önlemler alındı. Polis birimleri şahsın bölgeden fazla uzaklaşmış olamayacağını tahmin ederek, yakın çevredeki boş arazi ve tarla alanlar ile mezarlıkta da aramalar gerçekleştirdi.

OTLUK ALANDA SAKLANIRKEN YAKALANDI

Çanakkale Polisi teknolojinin nimetlerinden yararlanarak, İnsansız Hava Aracı (Drone) ile gökyüzünden firari hükümlünün yerini belirlemek için çalışma başlattı. Havadan drone yardımı ile gerçekleştirilen taramalarda şahsın bir tarlanın yan tarafındaki otluk çalılık içinde saklandığı belirlendi. Firari hükümlünün yeri tespit edilince Asayiş Ekipleri bölgeye giderek, firariyi yakaladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal