Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Sözleşmeli Personel Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme sonuçları açıklandı. Sonuçlara, ÖSYM'nin internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ulaşım sağlanabilecek.

08.05.2020-16:36 - (Son Güncelleme: 08.05.2020-16:29) Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Sözleşmeli Personel Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme sonuçları açıklandı.Sonuçlara Öğrenci, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) https://sonuc.osym.gov.tr adlı internet sitesinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ualşım sağlanabilecek.

ÖSYM'DEN AÇIKLAMA GELDİ
ÖSYM'nin internet adresinden dile getirilen resmi açıklamaya göre, 22-29 Nisan 2020 tarihlerinde tercihleri alınan KPSS-2020/6 Çevre ve Şehircilik Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri sona erdi.

YERLEŞTİRME SONUÇLARINA NEREDEN ULAŞILIR?
ÖSYM tarafından paylaşılan söz konusu açıklamaya gçre adaylar, yerleştirme sonuçlarına ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ulaşım sağlayabilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal