Çetelerden Kurtuluşunu Anlattığı Kitabın Tanıtımında Vurulan Nedim Yaşar, Hayatını Kaybetti!

Danimarka'da "Los Guerros" adlı bir çeteye liderlik yapan ve sonrasında çeteden kurtulan Nedim Yaşar, çeteden nasıl kurtulduğunu anlattığı kitabının tanıtımının ardından uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

21.11.2018-10:33 - (Son Güncelleme: 21.11.2018-10:27) Çetelerden Kurtuluşunu Anlattığı Kitabın Tanıtımında Vurulan Nedim Yaşar, Hayatını Kaybetti!

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da silahlı saldırıya uğrayan radyo programcısı ve "Los Guerreros" isimli çetenin eski lideri Nedim Yaşar hayatını kaybetti.

Kopenhag polisinin gerçekleştirdiği açıklamaya göre, dün akşam yerel saatle 19.38'de Kopenhag'ın Nörrebro semtindeki bir sokakta Yaşar'a (31) 2 el ateş açan saldırgan olay yerinden firar etti. Ağır yaralanan Yaşar, sevk edildiği hastanede müdehalelere karşın kurtarılamadı.

POLİSİN VERDİĞİ ALARM TELEFONU YANINDA DEĞİLDİ

Nedim Yaşar'ın tehditler aldığı ve geçen sene polisin kendisine alarm telefonu verdiği, fakat saldırıya uğradığı esnada bu telefonun yanında olmadığı bildirildi.

Yaşar, yerel bir radyoda, "Polis Radyosu" isimli program yapıyordu.

KİTABINDA SUÇ DÜNYASINDAN KURTULUŞUNU ANLATMIŞTI

Nedim Yaşar'ın, "Los Guerreros" isimli çeteden nasıl kurtulduğunu anlattığı "Kökler bir gangsterin çıkış yolu" isimli kitabı yayımlanmıştı.

Türkiye doğumlu Nedim Yaşar, 4 yaşında ailesiyle beraber Danimarka'ya taşınmıştı.

Yaşar 20'li yaşlarının başında Kopenhag merkezli Los Guerreros (Savaşçılar) çetesinin önderliğini yaptı. Polise göre çete uyuşturucu ticareti ile alakalıydı.

Danimarka haber ajansı Ritzau Yaşar'ın 2012 senesinde baba olacağını öğrenmesinin ardından çeteyi bırakarak bir "çıkış programına" katıldığını kaydetti.

Yaşar daha sonra gençlere danışmanlık yapmaya ve yerel Radio24syv radyosunda kendi programını sunmaya başladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal