Ceren Özdemir İçin Ordu Üniversitesi’nde Tören Düzenleniyor

Ordu'da dün akşam saatlerinde evinin önünde bir saldırgan tarafından bıçaklanarak hayatını kaybeden balerin Ceren Özdemir (20) için Ordu Üniversitesi'nde tören düzenleniyor.

04.12.2019-10:31 - (Son Güncelleme: 04.12.2019-10:35)

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. sınıf öğrencisi olan Ceren Özdemir, Altınordu ilçesindeki evinin bulunduğu binaya girerken kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

Özdemir, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Karın ve göğüs bölgesine aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan genç kız, hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Özdemir'in ölüm haberini alan yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi.

20 yaşındaki Ceren Özdemir'in antrenmandan döndüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ekipler, saldırganın kimliğini belirlemeye çalışıyor.

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timur, Ceren Özdemir'in saat 19.50 sıralarında yaralı olarak hastanelerine geldiğini belirterek "Göğsünde ve karnında kesici ve delici alet yaralanması vardı. Acil serviste gerekli müdahaleyi yaptık. Ameliyathaneye alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kızımızı kurtaramadık. Üzgünüz" açıklamasında bulundu.

Kimliği belirsiz bir kişinin bıçak darbeleriyle ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Ceren Özdemir'in; 20 Kasım'da İzmir'de eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen Güleda Cankel'le ilgili bir paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı.

21'inci yaşını kutlamaya üç gün kala evinin önünde vahşice öldürülen balerin Ceren Özdemir için bugün öğrencisi olduğu Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nde saat 10.00'da tören düzenlenecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal