Ceren İçin Ordu'da Binler Yürüdü: 'Bu Kadar mıydı Bir Meleğin Ömrü?'

Ordu’da, evinin bulunduğu apartmanın girişinde bıçaklanarak öldürülen Ceren Özdemir için yürüyüş düzenlendi.

07.12.2019-12:45 - (Son Güncelleme: 07.12.2019-17:04)

Ordu’da, evinin bulunduğu apartmanın girişinde bıçaklanarak öldürülen Ceren Özdemir için yürüyüş düzenlendi. Olay günü olacaklardan habersiz sokakta evine yürüdüğü 2,5 kilometrelik güzergâhta düzenlenen yürüyüşe, Ceren’in ailesi, arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2’inci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki balerin Ceren Özdemir, 3 Aralık akşamı, Ordu’da, evinin önünde saldırgan Özgür Arduç tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Saldırgan Arduç, iki gün sonra kimliği belirlenerek yakalanmıştı.

 

Ceren Özdemir için bu akşam onun en son yürüdüğü caddede yürüyen kalabalıkta, ‘Biliyor musunuz, ben bu çağdan nefret ettim. Etimle, kemiğimle, hücrelerimle nefret ettim’ yazılı pankartlar taşıdı. Kadın cinayetleri ve kadına yönelik şiddet olaylarına tepki gösterilen yürüyüşte ellerinde ‘Kadın cinayetlerini durduracağız’‘İyi ki doğdun Ceren’‘Bu kadar mıydı bir meleğin ömrü’‘Yasalar, kadınları korusun, iyi hal indirimi son bulsun’ şeklinde yazılı dövizler taşıyanlar da Ceren’e yapılan saldırıyı kınadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal