Cemal Kaşıkçı'yı Öldüren Ekibin Lideri Zehirlenerek Öldürüldü

İstanbul'daki Cemal Kaşıkçı cinayetini yapan timin lideri olduğu iddia edilen Suud El-Kahtani'nin zehirlenerek öldürüldüğü öne sürüldü. Kahtani, cinayetin sonrasında Kral Selman tarafından görevden alınan 5 kişiden biriydi.

29.08.2019-12:29 - (Son Güncelleme: 29.08.2019-12:24) Cemal Kaşıkçı'yı Öldüren Ekibin Lideri Zehirlenerek Öldürüldü

Suudi Arabistan'da Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın en yakın danışmanlarından biri olan Suud El-Kahtani'nin 6 gün önce zehirlenerek öldürüldüğü öne sürüldü. Kahtani'nin İstanbul'da öldürülen Cemal Kaşıkçı cinayetini işleyen timin lideri olduğu iddia ediliyor.

SUUDİ MEDYASINDA ORTADAN KAYBOLDUĞU HABERLERİ YAPILMIŞTI

Suudi Arabistan Veliaht Prensi en yakın danışmanlarından olan ve Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinin de kilit ismi olan Suud El-Kahtani'nin öldürüldüğü öne sürüldü. Kahtani için daha önce de Suudi medyasında ortadan kaybolduğu haberleri çıkmıştı.

6 GÜN ÖNCE ZEHİRLENEREK ÖLDÜRÜLDÜĞÜ İDDİA EDİLDİ

Kaşıkçı cinayetinin Suudi Arabistan'da devam eden soruşturmasında hakim karşısına çıkarılan 11 kişinin içerisinde olmayan Kahtani'nin 6 gün önce zehirlenerek öldürüldüğü iddiası sosyal medyada yer aldı.

Norveç'te ikamet eden Filistinli aktivist İyad El Bağdadi, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamasında, "Dün sabah, Suud El-Kahtani'nin zehirlenerek öldürüldüğü haberini aldım" sözlerini kullandı.

Geçen Ekim ayında Muhammed bin Salman'ın, Kaşıkçı'yı öldüren infaz timinde olan ve cinayetin kilit ismi olan Kahtani'nin siyanür ile zehirlendiği iddia edilirken Suudi yetkilileri tarafından şimdilik bir açıklama gelmedi.

İstanbul'da olan Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetini yapan ekibin başında olduğu öne sürülen Suud El-Kahtani'nin geçtiğimiz Ocak ayında ortadan kaybolduğu söylenmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal